Amy Deluxe waterpijp

Amy Deluxe waterpijp

De waterpijpen van Amy Deluxe staan bekend om de luxe uitstraling en goede kwaliteit. Dit komt naar voren in het materiaal van de waterpijp, maar ook de techniek die erachter zit. Zo zorgen de waterpijpen van Amy Deluxe ervoor dat de beste aroma uit de waterpijp wordt gehaald.

Over het merk

Amy Deluxe produceert al 10 jaar een van de beste waterpijpen op de markt. Met het unieke kliksysteem van deze waterpijp klik je je shisha zo in- én uit elkaar.  Zo kun je je waterpijp makkelijk schoonmaken of meenemen. De waterpijpen van Amy Deluxe worden compleet geleverd met slang en tabakskop. Ben jij geïnteresseerd in een unieke waterpijp voor een voordelige prijs? Dan is het merk Amy Deluxe misschien wel wat voor jou!

Accessoires

Wij verkopen ook diverse accessoires  voor de Amy Deluxe waterpijpen. Denk hierbij aan tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Om je bestelling compleet te maken, kun je kiezen uit een breed aanbod van Amy Deluxe waterpijpen.

Over ons

Wij van Hookah Supply bieden premium waterpijpen aan voor een voordelige prijs. Bovendien werken wij ook alleen met producten waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is. Wij onderscheiden ons van de markt doordat wij onze klanten begeleiden naar hun aanschaf. Zo hebben wij een klantenservice die dagelijks paraat staat en een showroom tot onze beschikking.

Onze showroom

Wil je onze producten liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig op bezoek bij onze showroom in Breda! Wij helpen jou graag om de waterpijp te vinden die aansluit bij jouw wensen. Ook de waterpijpen van Amy Deluxe staan opgesteld in onze showroom. Onze showroom is met én zonder afspraak te bezoeken.

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een passende Amy Deluxe waterpijp? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.