Bedankt voor het invullen van ons contactformulier!

Hookah Supply neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek ons

Wil je Hookah Supply bezoeken? Wij zijn op werkdagen geopend van 14:00-20:00. Neem een bezoek in onze uitgebreide showroom. Alle producten die je kunt vinden op onze website, staan hier allemaal uitgestald en kun je met eigen ogen bekijken. We verwelkomen je graag!

Je kunt ook je bestelling ook bij ons afhalen, wij zetten je bestelling dan veilig klaar en je ontvangt dan automatisch tot wel 10% korting (met uitzondering van artikelen die al in de aanbieding zijn of een beperkt aantal zeer schaarse producten). Als je kiest voor afhalen zie je onmiddellijk hoeveel korting je ontvangt op jouw bestelling.|

Ons coronabeleid

Wij volgen bij Hookah-Supply vanzelfsprekend alle regels zoals voorgeschreven door de Overheid en het het RIVM en kunnen dit ook zodanig implementeren dat onze klanten en onze medewerkers maximaal veilig zijn.

We bieden de mogelijkheid om eenvoudig en veilig vanuit je luie stoel onze prachtige shisha-aanbod te bekijken en desgewenst te bestellen. Wij bieden zeer veel informatie over alle producten dus je kunt dit in alle rust lezen en jouw keuze maken.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen of je de bestelling afgeleverd wil hebben maar je kunt de bestelling ook veilig bij ons afhalen.