Klantenservice

 

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om u van maandag tot en met vrijdag the helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Veelgestelde vragen

Misschien vindt u het antwoord dat u zoekt in onze veelgestelde vragen.

Stuur ons een bericht

Neem contact op

  Bezoek ons

  Wil je Hookah Supply bezoeken? Wij zijn op werkdagen geopend van 14:00-20:00. Neem een bezoek in onze uitgebreide showroom. Alle producten die je kunt vinden op onze website, staan hier allemaal uitgestald en kun je met eigen ogen bekijken. We verwelkomen je graag!

  U kunt ook uw bestelling ook bij ons afhalen, wij zetten uw bestelling dan veilig klaar en U ontvangt dan automatisch tot wel 10% korting (met uitzondering van artikelen die al in de aanbieding zijn of een beperkt aantal zeer schaarse producten). Als u kiest voor afhalen ziet u onmiddelijk hoeveel korting u ontvangt op uw bestelling.|

  Ons coronabeleid

  Wij volgen bij Hookah-Supply vanzelfsprekend alle regels zoals voorgeschreven door de Overheid en het het RIVM en kunnen dit ook zodanig implementeren dat onze klanten en onze medewerkers maximaal veilig zijn.

  We bieden de mogelijkheid om eenvoudig en veilig vanuit je luie stoel onze prachtige shisha-aanbod te bekijken en desgewenst te bestellen. Wij bieden zeer veel informatie over alle producten dus je kunt dit in alle rust lezen en uw keuze maken.

  Tijdens het afrekenen kunt u kiezen of u de bestelling afgeleverd wil hebben maar je kunt de bestelling ook veilig bij ons afhalen.