WATERPIJP

Waterpijp

Ben je op zoek naar een goedkope, maar hoge kwaliteit waterpijp? Hookah Supply is waar je moet zijn voor premium waterpijpen en accessoires! Wij leveren de allerbeste kwaliteit en service. Dit betekend voor jou dat wij jou van waterpijpen en accessoires kunnen voorzien met de hoogste kwaliteit van Nederland, maar wel voor een goedkope prijs!  Wij plaatsen op onze Instagram verschillende productvideo’s, maar als je ons assortiment liever met eigen ogen bekijkt, ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Wij voorzien je graag van een passend advies!

Hoogste kwaliteit waterpijpen

Wij hebben in onze webshop en winkel een ruim assortiment aan waterpijpen. Met ons ruime assortiment aan kleuren, maten, merken en vormen, is er altijd een die aansluit bij jouw behoeften. Voor de ervaren roker hebben wij diverse modellen, maar ook voor de beginneling hebben wij een keuze genoeg! Of dat je nu kiest voor een waterpijp met een hogere prijs of een goedkope waterpijp, je bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen de producten in ons assortiment altijd uit met grote zorgvuldigheid, zodat wij jou van premium kwaliteit waterpijpen en accessoires kunnen voorzien! 

Waterpijp accessoires

Niet alleen verkopen wij complete waterpijpen, ook kun je bij ons terecht voor de accessoires die jouw waterpijp ervaring naar een hoger level tillen. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Oduman, Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Bovendien hebben wij de lekkerste waterpijp smaken om jouw waterpijp ervaring tot een succes te maken!

Over Hookah Supply

Bij Hookah Supply zijn we expert in de goedkoopste en meeste exclusieve waterpijpen van Nederland. Wij hebben een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit waterpijpen met diverse passende toebehoren. Al onze producten zijn geproduceerd vanuit pure ambacht, omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten. Wij onderscheiden ons doordat wij het belangrijk vinden om klanten te begeleiden met hun aanschaf. Neem contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies. Je kunt ons via WhatsApp of e-mail bereiken en natuurlijk ook gewoon bellen. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!

Onze showroom

Ben je in de buurt van Breda? Kom gezellig eens langs in onze showroom! Hier kunnen onze shisha expert jou voorzien van een passend advies. Wij helpen je graag aan de juiste waterpijp die aansluit bij jouw wensen. Met een breed assortiment aan premium waterpijp merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon is er altijd een die perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze showroom is met en zonder afspraak te bezoeken. We zien je graag!

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.