Waterpijp kopen, Waterpijp tips

Hoe gebruik je steam stones?

hoe gebruik je steam stones in je waterpijp

Je kunt steam stones op dezelfde manier gebruiken als waterpijptabak. De tabakskop vul je tot niet onder de rand en dek je vervolgens af met aluminiumfolie. In de aluminiumfolie prik je dan gaatjes. De verwarmde kooltjes leg je vervolgens op het aluminiumfolie. Nu kun je genieten van de heerlijke smaak van de steam stones! 

Geef je shisha smaak door steam stones

Steam stones hebben een minder sterke smaak dan waterpijptabak, omdat waterpijptabak het vocht beter kan vasthouden. Bij de steam stones krijg je een zakje met vloeistof geleverd. Deze vloeistof zorgt voor de smaak in de steentjes. Voordat je de steentjes gaat gebruiken, moet je ze met de vloeistof doordringen. Op deze manier kan de smaak goed in de steam stones trekken. In ons assortiment hebben wij een ruime keuze met de lekkerste shisha smaken.

Tabakskoppen

In een tabakskop zitten van origine gaatjes. Dit is bedoeld voor het gebruik van waterpijptabak. Wanneer je met zo’n tabakskop steam stones gebruikt, moet je er rekening mee houden dat de vloeistof uit de steentjes kan lekken in in de waterpijpschacht kan gaan lopen. Als je dit wilt voorkomen, kun je een tabakskop aanschaffen die speciaal voor het roken van steam stones. Dit is een Phunnel  Bowl tabakskop en kun je bij ons in de webshop en winkel kopen. 

Onze meest verkochte steam stones

Paradise Steam Stones

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De steentjes zijn er in exotische smaken, vandaar ook de naam Paradise! Wij verkopen de shisha smaken van Paradise in twee verschillende hoeveelheden. Namelijk 120 grams en 1 kg verpakkingen. De waterpijpsteentjes van Paradise behoren tot de absolute top van de Nederlandse markt als het gaat om shisha smaken.