Klanten geven ons een 9,2/10 - Bezoek ook onze showroom in Breda! 

Waterpijp of Shisha kopen?

Het grootste waterpijp assortiment

CATEGORIEËN

Waterpijpen (119)

Waterpijp accessoires (122)

Tabakskoppen (37)

Kolenbranders (8)

Kolen (30)

BEKIJK ONZE BLOGS

Hoe je de beste smaak uit je waterpijp krijgt? Wat zijn de verschillen tussen waterpijpslangen? Hoe krijg je nou de dikste rook? Deze zeer brandende vragen worden allemaal uitgelegd in onze maandelijkse blogs. Neem gauw eens een kijkje en doe ondertussen ook nog eens wat kennis op! Weet jij bijvoorbeeld wat het verschil is tussen klassiek Waterpijptabak en Steam Stones?

Waterpijp Online Kopen

Online een nieuwe premium waterpijp of shisha kopen? Dan zit je bij Hookah Supply aan het juiste adres! Bezoek onze waterpijp showroom in Breda om maatwerk advies te verkrijgen van onze adviseurs. Wij hebben veel shisha’s van premium waterpijp merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon staan die goed zijn om jarenlang zorgeloos te roken!

Onze Showroom

Bezoek de showroom van Hookah Supply in Breda. Kom gezellig langs om advies te verkrijgen van onze shisha experts. Ons team helpt je graag bij het kiezen van de juiste waterpijp en toebehoren. Ook bieden wij nazorg en advies over het schoonmaken en onderhouden van je waterpijp. Je kunt met of zonder afspraak onze showroom bezoeken!

Shisha Accessoires

Hookah Supply biedt naast complete waterpijpen ook online losse onderdelen en accessoires voor waterpijp. Hiervoor hebben wij onderdelen van merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon. Daarnaast bieden wij ook de lekkerste shisha smaken. Kies jouw waterpijp tabak om de leukste avonden compleet te maken!

Hookah Klaarmaken

Wil je weten hoe je een waterpijp moet klaarmaken? Op onze website plaatsen wij tips, tricks en tutorials over alles wat met hookas te maken heeft. Zo kun jij genieten van een waterpijp die net zo goed smaakt als bij een lounge! Wij leggen je alles uit op onze blog pagina

Ga naar onze shop

Ben je opzoek naar een waterpijp of accessoires zoals kooltjes, tabakskoppen, mondstukken, kolenbranders en waterpijpslangen? Je vindt het allemaal in onze shop

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw privacy.

Bevestig jouw leeftijd

Om de website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn
 

Toegang verboden

Uw toegang is beperkt vanwege uw leeftijd.