Khalil Mamoon

Khalil Mamoon waterpijp

Ben jij op zoek naar een premium waterpijp voor een goedkope prijs? Bij Hookah Supply ben je aan het juiste adres voor premium waterpijpen met eventuele extra accessoires! Wij van Hookah Supply staan voor service en kwaliteit! De Khalil Mamoon waterpijpen zijn de échte klassiekers onder de waterpijpen.

Over het merk

De Khalil Mamoon waterpijpen staan bekend om de elegante en gedetailleerde afwerking. Het is dan ook één van de oudste waterpijp merken. Iedere shisha wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat niet iedere shisha exact hetzelfde is. Iedere waterpijp is dus in zekere zin uniek! Wanneer je op zoek bent naar een unieke en elegante waterpijp, dan is het merk Khalil Mamoon zeker wat voor jou!

Accessoires van Khalil Mamoon

Naast complete waterpijpen verkopen wij ook losse onderdelen van Khalil Mamoon. Denk hierbij aan tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Om je bestelling compleet te maken, kun je kiezen uit een breed aanbod accessoires!

Over ons

Wij van Hookah Supply hebben onze expertise gericht op de goedkoopste en meest exclusieve waterpijpen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan waterpijpen van hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij diverse accessoires aan. Aangezien wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten, bieden wij enkel kwalitatieve merken aan. Wij beschikken ook over een klantenservice. Zo kunnen wij jou helpen wanneer je informatie of advies nodig hebt. Wij zijn via Whatsapp of email te bereiken. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij streven er altijd naar om binnen één uur te reageren.

Onze showroom

Hookah Supply beschikt ook over een showroom. Wij zitten gevestigd in Breda en hebben hier diverse hookahs staan. Zo kun jij je laten adviseren en kijken welke waterpijp het beste aan jouw wensen voldoet. De waterpijpen van Khalil Mamoon zijn ook beschikbaar in onze showroom. De showroom is met én zonder afspraak te bezoeken.

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.