Home » QUASAR

Enig resultaat

Quasar shisha

Een shisha tabakskop is een onderdeel van een waterpijp, waarin tabak wordt geplaatst om gerookt te worden. De tabakskop heeft een komvormige structuur en bevindt zich bovenop de waterpijp. Deze tabakskop houdt de shisha tabak vast die wordt gebruikt tijdens het roken. Het is ontworpen om de tabak op zijn plaats te houden terwijl het wordt verhit. De kooltjes bovenop de tabakskop worden aangestoken, waardoor de tabak wordt verhit. Dit leidt tot het vrijkomen van rook die door de waterpijp wordt getrokken. Een goede tabakskop is daardoor heel belangrijk voor een fijne rookervaring. Een bekend merk dat shisha koppen produceert, is het Franse merk Quasar. Een shisha kop kopen? Dat doe je bij Hookah Supply, de leverancier van hoogwaardige waterpijpen en accessoires.

Wat is Quasar?

Quasar is een Frans merk, dat hoogwaardige shisha koppen produceert. Het is het meest bekend geworden van de Raas-serie. Het merk dankt zijn naam aan het astrologische fenomeen Quasar, dat refereert aan de felste bron in het universum. Quasar creëert shisha producten met ultramoderne technieken en futuristische designs om een ervaring te waarborgen die net zo intens is als de gelijknamige kosmische gebeurtenis.

Wat doet de Quasar Raas voor je shisha?

Quasar is bekend geworden om zijn Raas. Dit is de eerste thermische kop voor shisha’s ooit met als doel een goede smaakervaring te creëren. De shisha kop bestaat uit top materialen. De kom is van glas gemaakt, waardoor de warmte beter wordt verdeeld door de hele kom. Hierdoor is er een betere smaaksensatie. In het verwarmingssysteem is aluminium verwerkt, wat betekent dat je een gelijkmatige en continue warmte ervaart. De siliconen onderdelen hebben als functie je te beschermen tegen verbranding, wanneer je de Raas zou verplaatsen. De dubbele wand van het verwarmingssysteem van de Quasar shisha bowl voorkomt dat as van de kooltjes in de tabakskom valt.

Welke kooltjes voor je Quasar shisha kop?

Quasar heeft zelf aangegeven dat de perfecte kooltjes voor de shisha koop een grootte hebben van 26 millimeter. Koop via deze link jouw 26mm kooltjes. Voor vlottere rooksessies kun je ook blokjes van 25 millimeter proberen, zoals de Tom Cococha Gold. Koop deze fijne kooltje op deze pagina.

Bereiding van de Raas

Het is niet lastig om je Raas voor te bereiden. Je doet je shisha tabak in de Quasar shisha bowl. Plaats de natuurlijke kooltjes bovenin de shisha kop. Sluit hierna het deksel en heb een paar minuutjes geduld. Voor het eerste gebruik is het aan te raden om een vacuümverwarming eerst uit te voeren, zodat nare smaken van tevoren verwijderd worden. Na gebruik kun je de shisha kop eenvoudig reinigen. Verwijder restanten van het tabak en veeg met een vochtige doek goed na.

Kenmerken van de Raas

Kenmerkend voor de Quasar shisha kop zijn de:

  • Thermische koppen
  • Zorgvuldige materiaalkeuze
  • Betrouwbare smaken
  • Minder gebruik kooltjes
  • Langer warm
  • Gelijkmatigere warmteverspreiding
  • Luxueus uiterlijk
  • Siliconen onderdelen
  • Dubbele wand verwarmingssysteem
  • Goed luchtstroomsysteem