De beste waterpijp merken bij Hookah Supply

Ben je op zoek naar de beste waterpijp merken? Of wil je nieuwe kwalitatieve accessoires voor je hookah vinden? Dan ben je bij Hookah Supply aan het juiste adres. Hookah Supply staat voor kwaliteit en service! Dit betekent voor jou dat wij het grootste aanbod van waterpijpen en accessoires van de hoogste kwaliteit in Nederland bieden. Wil je meer weten over de producten die wij verkopen? Bekijk onze productvideo’s op Instagram of neem contact met ons op. Onze shisha experts willen je graag helpen aan jouw ideale waterpijp.

Wat houdt de “beste waterpijp merken” bij ons in?

De beste waterpijp merken betekent ook echt de beste. Dit zijn de shisha merken die de beste kwaliteit in hun producten leveren. Zo kunnen wij shisha kooltjes verkopen, die goed branden en de juiste temperatuur afgeven aan je tabakskoppen. Ook de tabakskoppen in onze webshop zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben allemaal een goede hitte verspreiding. Maar niet alleen onze accessoires onderscheiden zich door een uitmuntende kwaliteit, ook onze hookahs zijn de beste van hun soort. Wij vinden het belangrijk dat jij een waterpijp kan roken zonder rest smaken. Om dit allemaal mogelijk te maken werken wij daarom alleen samen met de beste merken.

Onze kwalitatieve shisha merken

Bij ons vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de beste shisha merken die garant staan voor kwaliteit en genot. Merken zoals Khalil Mamoon, bekend om hun handgemaakte vakmanschap en duurzaamheid, bieden een authentieke rookervaring die gewaardeerd wordt door shisha-liefhebbers wereldwijd. Daarnaast bieden we ook de innovatieve ontwerpen van Amy Deluxe, die bekend staan om hun moderne aanpak en uitzonderlijke rookprestaties.

 

Khalil Mamoon

Een van de eerste waterpijpen werd geproduceerd door Khalil Mamoon. Vrijwel alle Khalil Mamoons worden met de hand gemaakt door ambachtslieden en zijn nog steeds een van de meest gebruikte shisha’s in oosterse landen. Khalil Mamoon maakt gebruik van messing. Dit betekent dat de smaak die wordt gerookt (vaak 1 smaak) goed in de waterpijp trekt. Hierdoor krijg je een ultieme rookervaring. Ook is het design van je waterpijp uniek. Je bent hierdoor verzekerd van een unieke waterpijp door de imperfecties die elke waterpijp heeft.

khalil mamoon shisha
Amy Deluxe waterpijp

 

Amy Deluxe

Waterpijpen van het merk Amy Deluxe zijn de bekendste moderne waterpijpen. Dit Duitse shisha merk produceert al 10 jaar een van de beste machinale waterpijpen op de markt. Amy Deluxe produceert verschillende modellen in verschillende maten en vormen. Hierdoor ben je verzekerd van een stijlvolle waterpijp! De shisha’s maken bovendien gebruik van een speciaal kliksysteem. Alle onderdelen kunnen eenvoudig losgemaakt worden en je hookah wordt compleet geleverd met slang en tabakskop.

 

MR. ED’S

MR. ED’S is een nieuwe speler op de markt. Deze in Turkije geproduceerde shisha’s zijn van de hoogste kwaliteit. Het merk maakt gebruik van een unieke rookkolom en het bedrijf claimt de meest luxe waterpijpen ter wereld te produceren. De waterpijpen van MR. Eds worden gemaakt met de nieuwste technologieën.

Mr eds waterpijp
WD Hookah waterpijp

 

WD Hookah

We hebben ook waterpijpen van WD Hookah in ons assortiment. Dit merk staat garant voor solide shisha’s, gesloten kamers, een strak uiterlijk van edelstaal en vazen van kristalglas. Door de soepele airflow is een unieke rookervaring zeker.

 

Farida

Farida is net als Khalil Mamoon een Egyptisch merk, dat zijn waterpijpen nog steeds met de hand vervaardigt. De hookahs bestaan uit massief koper en ieder model heeft een eigen design. Door het koper wordt een krachtige smaakbeleving bewerkstelligd.

Farida waterpijp

 

DUM

Het Belgische merk DUM heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van waterpijpen geleverd met alles wat je voor een goede rooksessie nodig hebt. Bovendien vervaardigt het bedrijf waterpijpen uit meerdere sterke materialen, zoals roestvrij staal of acryl.

 

 

Oduman

Odumans waterpijpen kenmerken zich, doordat ze volledig gemaakt zijn van glas. Het glas is hierbij in mooie, bijzondere vormen geblazen, waarbij je zelf kunt kiezen voor een doorzichtige of matte variant.

oduman shisha
golden class shisha

 

 

Golden Class 

Golden Class shisha’s zijn relatief nieuwe waterpijpen, die ogen als traditionele waterpijpen met ambachtswerk en Egyptische elementen. Het kenmerkende aan deze hookahs zijn de gouden kleuren met donkerkleurige afwerkingen.  

 

MOB

MOB waterpijpen staan bekend om hun unieke design. De waterpijpen hebben namelijk het uiterlijk van een geweer en vormen daarom ware eyecatchers in je woning. De exclusieve collectie is verkrijgbaar in vijf kleuren, waardoor je zelf kunt kiezen welke shisha bij jou past.

MOB shisha
Amirs waterpijp

 

Amir’s

Amir’s is een exclusief waterpijp merk, dat eigenlijk een onderdeel is van Amy Deluxe. Het exclusieve merk levert gebruiksvriendelijke hookahs, die ook nog eens stijlvol zijn ontworpen. Deze waterpijpen hebben handgemaakte vazen van dik glas en wasbare siliconen slangen.

 

 

Jimmy Z

Jimmy Z levert een elektronische waterpijp zonder kooltjes, tabak en nicotine. Je kunt deze shisha gebruiken met capsules. Druk gewoon op start en geniet circa een uur van een unieke rooksessie.

Jimmyz min waterpijp
Starbuzz

 

Starbuzz

Starbuzz is een vernuftig waterpijp merk. Het merk heeft een shisha ontwikkeld met vier in te stellen poten. Zo kun je jouw hookah op elke ondergrond ferm neerzetten. De rookkolom is zwart en voorzien van gouden accenten. Bovendien zijn er LED-lichtjes aan de shisha toegevoegd.

 

De beste waterpijp merken koop je bij Hookah Supply

Er is niet slechts één beste waterpijp, want iedere waterpijp biedt een unieke rookervaring. Wat de beste rookervaring is, verschilt per individu. Daarom verzamelen waterpijpliefhebbers ook shisha’s van meerdere merken, omdat deze geschikt zijn voor verschillende situaties en smaken. Heb jij op maat gemaakt advies nodig? Ben je op zoek naar dat beste waterpijp merk voor jou en jouw rooksessies? Neem dan contact met ons op en een van onze shisha experts zal je graag te woord staan.