ONZE MERKEN

Onze Merken

Ben je op zoek naar een shisha waterpijp? Of ben je opzoek naar accessoires voor je waterpijp? Dan ben je bij Hookah Supply op het juist adres! Hookah Supply staat voor kwaliteit en service! Dit betekent voor jou dat wij het grootste aanbod aan waterpijpen en accessoires van het hoogste kwaliteit in Nederland bieden. Wil je meer kennis maken met de producten die wij verkopen? Bekijk onze productvideo’s op Instagram of maak een een afspraak in onze showroom. Onze shisha experts willen je graag helpen met je zoektocht. Ben jij benieuwd naar het Hookah Supply team? Bekijk hier ons team!

Wat houdt de hoogste kwaliteit producten voor ons in? 

Dit houdt in dat wij alleen kolen verkopen die goed branden en de juiste temperatuur afgeven aan je tabakskoppen. Dtabakskoppen in onze webshop zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben allemaal een goede hitte verspreiding. Wanneer je opzoek bent naar een waterpijp vinden wij het belangrijk dat jij een waterpijp kan roken zonder restsmaken. Om dit allemaal mogelijk te maken werken wij alleen samen met de beste merken op het gebied van waterpijpen en accessoires

Amy Deluxe waterpijp 072.01

Amy Deluxe

Over het merk

Amy Deluxe waterpijpen zijn een van de bekenste waterpijpen. De waterpijpen van dit Duitse shisha merk produceert al 10 jaar een van de beste machinale waterpijpen op de markt. Amy Deluxe produceert verschillende modellen in verschillende maten en vormen. Hierdoor ben je verzekerd van een stijlvolle waterpijp!

Waarom Amy Deluxe?

Waarom Amy Deluxe? Daar hebben wij een antwoord op! Amy Deluxe shisha maakt gebruik van een speciaal kliksysteem. Alle onderdelen kunnen eenvoudig losgemaakt worden en Amy Shisha wordt compleet geleverd met slang en tabakskop. Je ontvangt een compleet product voor een kwalitatieve rooksessie.

MR. ED’S

Over het merk

MR. Ed’s shisha is een nieuwe speler op de markt. Deze in Turkije geproduceerde shisha zijn van de hoogste kwaliteit. MR. Eds maakt gebruik van een unieke rookkolom en claimt de wereld meest luxe waterpijpen op de markt te produceren. De waterpijpen van MR. Eds worden gemaakt met de nieuwste technologieën.

Waarom MR. ED’S?

Wij krijgen vaak de vraag waarom wij MR. Ed’s hebben toegevoegd aan ons assortiment. Dit komt omdat MR. Eds gebruik maakt van chirurgisch staal, dit zorgt ervoor dat je kan roken zonder nasmaak. MR. Eds shisha worden vaak geleverd met een luxe leren tas en een luxe waterpijpslang.

Mr eds waterpijp
black coco's kooltjes box

Black Coco

Over het merk

Black Coco claimt een houtskool te hebben ontwikkeld die een uitstekende kwaliteit combineert met een ultieme smaakbeleving. Black Coco heeft in een korte tijd veel naamsbekendheid gekregen door hun uitstekende kwaliteit en asgehalte van hun kooltjes.

Waarom BlackCoco?

De voordelen van Black Coco kooltjes zijn: Gelijkmatige verbranding, lange verbrandingstijd (tot 100 min), de kooltjes laten geen smaak achter en absoluut vrij van chemicaliën. Ook heeft Black Coco een asgehalte van minder dan 2,5%

Khalil Mamoon

Over het merk

Een van de eerste waterpijpen werden geproduceerd door Khalil Mamoon. Khalil Mamoon Shishas zijn te herkennen aan hun authentieke modellen. Vrijwel alle Khalil Mamoons worden met de handgemaakt door ambachtlieden en zijn nog steeds een van de meest gebruikte shisha’s in oosterse landen.

Waarom Khalil Mamoon?

Khalil Mamoon maakt gebruik van messing. Dit betekend dat de smaak die wordt gerookt (vaak 1 smaak) goed in de waterpijp trekt. Hierdoor krijg je een ultieme rookervaring. Ook is het design uniek van Khalil Mamoon, je bent verzekerd van een unieke waterpijp door de imperfecties die elke waterpijp heeft. Het blijven handgemaakte producten.

Waterpijp Shisha Khalil Mamoon – Cafe model