OVER ONS

Ontmoet ons team

Ibrahim

Manager klantenservice

Veronica

Webshop Manager

Canali

Store Manager

Sabrina

Social Media Expert 

Over Hookah Supply

Wij zijn Hookah Supply. Dé goedkoopste en meest exclusieve waterpijpshop van Nederland. Bij ons vind je alles; van hoogwaardige kwaliteit gemaakte waterpijpen tot diverse toebehoren.

De producten die wij leveren, zijn geproduceerd vanuit pure ambacht. De waterpijpen worden bijvoorbeeld geproduceerd van massief messing. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en zorgen er daarom altijd voor dat de producten vóór de verkoop grondig geïnspecteerd worden. Zo kom jij nooit voor verassingen te staan en blijven we vrienden.

Onze expertise is te danken aan jarenlange ervaring op het gebied van shisha, waterpijpen, fruittabak en kolen.

Waarom wij de beste keus zijn

Bij Hookah Supply vind je niet alleen mooie waterpijpen. Ons onderscheidend vermogen zit hem in het feit dat wij het belangrijk vinden om klanten te begeleiden met hun aanschaf. Dit doen we door dagelijks onze webshop te updaten en alles te voorzien van de laatste info en prijzen.

Zorg dat je alle benodigdheden in één keer besteld!
Mocht je iets willen weten, aarzel dan niet en bel met onze klantenservice, zij staan je graag te woord. Dat kan door ons te bellen, maar we zijn ook te bereiken via WhatsApp. Laat een berichtje achter, wij streven ernaar om je vraag via WhatsApp of e-mail binnen 1 uur te beantwoorden.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Jouw tevredenheid, is onze hoogste prioriteit. Wanneer je onze showroom bezoekt kun je er daarom ook van uitgaan dat je hartelijk wordt verwelkomd met een lekker warm of koud drankje, geheel op onze kosten uiteraard!

Voor de beginnende roker hebben wij een handleiding samengesteld over hoe je het beste een waterpijp kunt klaarmaken. Verder kun je, bij aanschaf van een waterpijp, kortingen verkrijgen door bijbehorende producten aan te schaffen die bij je waterpijp passen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 20%. Hoe meer je koopt hoe meer je bespaart!

Werken bij Hookah Supply

Ben je op zoek naar een baantje? Wij zijn regelmatig opzoek naar nieuwe collegas. Klik op de knop hieronder om onze vacatures te bekijken.

Beschikbare vacatures

Stagiaires Gezocht
Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires voor de volgende functies:
– Sales
– PR Marketing
– Social Media Management
– CRM

Open Sollicitatie
Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur hierbij je CV en een motivatie brief naar Info@hookahsupply.nl