Premium kwaliteit Hookah

Ben jij op zoek naar een premium hookah? Dan ben je bij Hookah Supply op het goede adres! Wij hebben een breed aanbod aan premium hookahs en accessoires! Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Voor ons is de uitdaging om deze producten zo goedkoop mogelijk op de markt aan te bieden. Via onze Instagram kun je een kijkje nemen bij onze productvideo’s. Wil je onze producten liever in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom gevestigd in Breda

Premium hookah assortiment

In onze winkel en in onze webshop hebben wij een breed assortiment aan hookahs. Zo hebben wij voor ieder individu wel een juiste hookah staan. Wij hebben diverse instapmodellen, maar ook modellen voor de wat meer ervaren roker. Ons ruime assortiment bestaat vooral uit premium hookahs en de daarbij horende accessoires. Zo kun jij je hookah naar eigen stijl aankleden met de accessoires die jij nodig hebt.

Waterpijp accessoires

Naast complete hookahs bieden wij ook diverse losse accessoires aan. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Oduman, Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Hierbij kun je denken aan: tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Uiteraard kun je bij ons ook de lekkerste shisha smaken bestellen.

Over Hookah Supply

Wij zijn dé experts op het gebied van premium hookahs. Hookah Supply beschikt over een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit waterpijpen met passende toebehoren. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom werken wij zo veel mogelijk met ambachtelijke hookahs. Wij onderscheiden ons doordat wij het belangrijk vinden om klanten te begeleiden met hun aanschaf. Neem contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies. Je kunt ons via WhatsApp of e-mail bereiken en natuurlijk gewoon bellen. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!

Onze showroom

Ben je in de buurt van Breda? Kom dan gezellig langs en neem een kijkje in onze showroom. Ook hier kunnen wij jou voorzien van passend advies voor je waterpijp. Wij helpen je graag aan de juiste waterpijp die aansluit bij jouw wensen. Met een breed assortiment aan premium waterpijp merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon is er altijd een voor jouw behoeften. Onze showroom is met en zonder afspraak te bezoeken.

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.