Shisha kopen bij Hookah Supply

Wil jij snel en makkelijk shisha kopen? Bij Hookah Supply ben je aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment met diverse soorten en maten waterpijpen. Omdat wij voor kwaliteit staan, kiezen wij al onze producten zorgvuldig uit. Voor een shisha van de allerbeste kwaliteit ben je bij Hookah Supply op de juiste plek! 

Onze shisha merken

Bij Hookah Supply vinden we het heel belangrijk om jouw een ruime keuze te bieden. Wij hebben hierdoor een enorm uiteenlopend assortiment in onze webshop. In ons assortiment hebben wij waterpijp van diverse merken zoals Amy Deluxe, Mr Eds, Khalil Mamoon en WD Hookah.  Dus of jij nou een beginnende of ervaren roker bent, er zit altijd een juiste shisha voor jou tussen.

Bestel jouw shisha makkelijk online

Accessoires en smaakjes

Om jouw te kunnen voorzien van de ultieme waterpijpervaring verkopen wij naast waterpijpen ook de nodige accessoires. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Oduman, Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Hierbij kun je denken aan tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. 

In onze webshop kun je bovendien shisha tabak van merken als Paradise Steamstones en Jimmy’z vinden. Wij hebben van deze merken diverse lekkere smaken. Zo hebben wij bijvoorbeeld de smaken appel, druiven, citroen, tropical en chocola. Bovendien zijn deze smaken ook te combineren. Er zijn zo oneindige mogelijkheden qua smaken! 

Bestel jouw starterskit makkelijk online

Over Hookah Supply

Bij Hookah Supply zijn we specialist op het gebied van de goedkoopste en meest exclusieve waterpijpen en accessoires van Nederland. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom worden al onze producten geproduceerd vanuit pure ambacht. Tijdens jouw zoektocht naar een passende waterpijp en bijbehorende accessoires helpen wij je graag op weg. Neem contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies. Je kunt ons via WhatsApp of e-mail bereiken en natuurlijk gewoon bellen. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!