Shisha

Hoogste kwaliteit shisha

Ben jij nog op zoek naar een premium shisha voor een voordelige prijs? Bij Hookah Supply is dat mogelijk! Wij bieden premium shisha’s en accessoires aan. Bij Hookah Supply vinden wij het belangrijk dat onze kwaliteit en service goed is. Zo kiezen wij zorgvuldig onze producten uit en hebben wij voldoende kennis over onze producten. Ook hebben wij een eigen showroom in Breda waar jij van harte welkom bent. Zo kunnen wij jou helpen met het vinden van jouw droom shisha.

Divers aanbod

Wij van Hookah Supply vinden het erg belangrijk om verschillende producten aan te kunnen bieden. Zo loopt ons aanbod uiteen van eenvoudige shisha’s tot gedetailleerde en unieke shisha’s. Wij bieden waterpijpen aan van onder andere de merken: Amy Deluxe, Mr Eds, Khalil Mamoon en WD Hookah. Dus of jij nou een beginnende of ervaren roker bent, er zit altijd een juiste waterpijp voor jou tussen.

Shisha accessoires

Naast ons brede aanbod aan shisha’s bieden wij ook verschillende accessoires voor je waterpijp aan. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Oduman, Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Hierbij kun je denken aan tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Bovendien hebben wij de lekkerste shisha smaken om jouw shisha ervaring tot een succes te maken!

Over Hookah Supply

Bij Hookah Supply zijn we expert in de goedkoopste en meeste exclusieve waterpijpen van Nederland. Wij hebben een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit waterpijpen met passende diverse toebehoren. Als onze producten zijn geproduceerd vanuit pure ambacht, omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten. Wij onderscheiden ons doordat wij het belangrijk vinden om klanten te begeleiden met hun aanschaf. Neem contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies. Je kunt ons via WhatsApp of e-mail bereiken en natuurlijk gewoon bellen. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!

Onze showroom

Ben je in de buurt van Breda? Kom gezellig eens langs in onze showroom! Hier kunnen onze shisha expert jou voorzien van een passend advies. Wij helpen je graag aan de juiste waterpijp die aansluit bij jouw wensen. Met een breed assortiment aan premium waterpijp merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon is er altijd een voor jouw behoeften. Onze showroom is met en zonder afspraak te bezoeken.

 

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.