Waterpijp kopen, Waterpijp tips

Wat is een vape?

wat is een disposable vape?

Een wegwerp e-sigaret, ook wel bekend als disposable vape, is een kant-en-klare e-sigaret die vooraf is gevuld en opgeladen. Het is niet mogelijk om deze disposable vape bij te vullen of op te laden wanneer deze leeg is. Een wegwerp e-sigaret kan 600 puffs geven, wat overeenkomt met het aantal haaltjes van 2 tot 3 pakjes sigaretten. Door het kleine formaat van de wegwerp vape, is deze e-sigaret gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is het gebruik van de wegwerp e-sigaret zeer eenvoudig omdat deze direct na aankoop gebruikt kan worden. Bekijk ons grote assortiment hieronder. 

Bestel jouw vape makkelijk online

Wat zijn vapes?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een disposable vape bedoeld voor eenmalig gebruik. Dit betekent echter niet dat je slechts één trekje kunt nemen, maar dat de hele vulling na gebruik weggegooid moet worden. Het is niet mogelijk om de vulling te vervangen of de e-shisha op te laden. Door het compacte formaat is de wegwerp vape gemakkelijk mee te nemen in je broekzak of tas. Bovendien zijn deze disposables aanzienlijk goedkoper dan normale vapes, wat een belangrijke reden is waarom veel mensen voor deze variant kiezen. 

Disposable vapes kopen

Bij het kiezen van een wegwerp e-sigaret zijn er enkele eigenschappen om op te letten. De vapes in ons assortiment hebben een inhoud van 2 ml en een nicotinesterkte van 20 mg. De e-liquid van 2 ml staat gelijk aan het haaltjes van ongeveer 3 pakjes sigaretten of 600 puffs. Het belangrijkste verschil tussen deze disposables ligt in de smaak van de vape. Er zijn talloze smaken en soorten waaruit je kunt kiezen als het gaat om vapes en e-liquid. Iedereen heeft een andere smaakvoorkeur en dankzij ons uitgebreide aanbod kan iedereen de disposable vape vinden die het beste bij hem of haar past.