Hookah Supply is dé waterpijp winkel

Ben jij op zoek naar een waterpijp, waterpijpaccessoires of shisha smaakjes? Hookah Supply is dé waterpijp winkel voor alles wat je nodig hebt voor een ultieme waterpijpervaring! Wij hebben een ruim assortiment met diverse soorten en maten waterpijp en bijbehorende waterpijpen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kiezen wij al onze producten zorgvuldig uit. Voor een waterpijp van de allerbeste kwaliteit ben je bij Hookah Supply op de juiste plek! 

Onze merken

Wij vinden het belangrijk dat we jou een ruime keuze kunnen bieden. Daarom hebben wij een enorm uiteenlopend assortiment in onze waterpijp winkel. Zo hebben wij waterpijpen van diverse merken zoals Amy Deluxe, Mr Eds, Khalil Mamoon en WD Hookah. Dus of jij nou een beginnende of ervaren roker bent, er zit altijd een juiste waterpijp voor jou tussen.

Bestel jouw waterpijp makkelijk online

Accessoires en smaakjes

Naast waterpijpen hebben wij ook een ruim assortiment accessoires. Zo kunnen wij jou voorzien van de ultieme waterpijpervaring. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Van deze merken hebben wij onder andere kolen, losse waterpijpslangen, tabakskoppen, kolenbranders en mondstukjes.

In onze waterpijp winkel vind je daarnaast ook shisha tabak van merken als Paradise Steamstones en Jimmy’z. Zo hebben wij bijvoorbeeld de smaken appel, druiven, citroen, tropical en chocola. Bovendien zijn deze smaken ook te combineren. Er zijn zo oneindige mogelijkheden qua smaken!

Bestel jouw starterskit direct

Over Hookah Supply

Hookah Supply is dé waterpijp winkel op het gebied van de goedkoopste en meest exclusieve waterpijpen en accessoires van Nederland. Wij beschikken over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit waterpijpen en bijbehorende accessoires. Al onze producten zijn geproduceerd vanuit pure ambacht, omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten. Wij onderscheiden ons doordat wij klanten graag begeleiden tijdens het doen van hun aankoop. Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies! Via Whatsapp of e-mail kun je ons gemakkelijk bereiken. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!