WATERPIJP

Waterpijp

Zoek je nog een premium waterpijp? Bij Hookah Supply ben je aan het juiste adres voor premium waterpijpen en accessoires! Wij staan voor de allerbeste kwaliteit en service. Voor jou betekent dit dat wij jou van waterpijpen en accessoires kunnen voorzien met de hoogste kwaliteit van Nederland! Op onze Instagram kun je verschillende productvideo’s vinden, maar als je ons assortiment liever met eigen ogen bekijkt, ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Ons team voorziet je graag van een passend advies!

Hoogste kwaliteit waterpijpen

In onze winkel en in onze webshop hebben wij een breed assortiment aan waterpijpen. Door de ruime keuze aan kleuren, soorten en vormen, kun je een waterpijp aanschaffen die perfect aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij diverse instapmodellen, maar ook modellen voor de wat meer ervaren roker.  Ons ruime assortiment bestaat vooral premium waterpijpen en de daarbij horende accessoires. Wij kiezen de producten in ons assortiment altijd met de hoogste zorgvuldigheid.

Waterpijp accessoires

Naast complete waterpijpen bieden wij ook losse onderdelen en accessoires aan voor waterpijpen. Wij hebben hiervoor onderdelen van merken zoals Oduman, Amy Deluxe en Khalil Mamoon. Denk hierbij aan tabakskoppen, kolen, losse waterpijpslangen, mondstukjes en kolenbranders. Bovendien hebben wij de lekkerste shisha smaken om jouw shisha ervaring tot een succes te maken!

Over Hookah Supply

Bij Hookah Supply zijn we expert in de goedkoopste en meeste exclusieve waterpijpen van Nederland. Wij hebben een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteit waterpijpen met passende diverse toebehoren. Als onze producten zijn geproduceerd vanuit pure ambacht, omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten. Wij onderscheiden ons doordat wij het belangrijk vinden om klanten te begeleiden met hun aanschaf. Neem contact op met onze klantenservice en wij voorzien je van een passend advies. Je kunt ons via WhatsApp of e-mail bereiken en natuurlijk gewoon bellen. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 uur te beantwoorden met het allerbeste advies!

Onze showroom

Ben je in de buurt van Breda? Kom gezellig eens langs in onze showroom! Hier kunnen onze shisha expert jou voorzien van een passend advies. Wij helpen je graag aan de juiste waterpijp die aansluit bij jouw wensen. Met een breed assortiment aan premium waterpijp merken zoals Amy Deluxe, Oduman en Khalil Mamoon is er altijd een voor jouw behoeften. Onze showroom is met en zonder afspraak te bezoeken.

Klantenservice

Hulp nodig bij het vinden van een goedkope shisha? Onze klantenservice is er om je van maandag tot en met vrijdag te helpen van 11:00 tot 21:00 uur. 

Stuur ons een bericht

Neem contact op

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.