Waterpijp kopen, Waterpijp tips

Welke waterpijpaccessoires zijn onmisbaar?

welke waterpijp accessoires zijn onmisbaar

Om zo optimaal te kunnen genieten van je waterpijp ervaring zijn er een aantal accessoires onmisbaar. Denk hierbij aan een tabakskop en een kolentang. Niet alle nodige accessoires zijn niet altijd inbegrepen wanneer je een waterpijp aanschaft. In deze blog zetten we alle waterpijpaccessoires die onmisbaar zijn voor je op een rijtje! 

Een waterpijpslang

Wanneer je je waterpijp veel gebruikt, kan de waterpijpslang een bepaalde smaak krijgen. Daarnaast kan de slang na verloop van tijd gaan slijten waardoor je er niet meer optimaal van kunt genieten. Wij hebben in onze webshop waterpijpslangen van diverse merken en materialen. Silicone slangen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken en daardoor hygiënisch in gebruik. 

Een kolenbrander

Het aansteken van de kooltjes kan nog al een gedoe zijn. Met behulp van een aansteker of gasfornuis kun je de kooltjes verwarmen, maar dit duurt best lang en is best onhandig. Je moet de kooltjes immers constant in het vuur houden om ze goed te verwarmen. Een handig hulpmiddel voor het verwarmen van de kooltjes is een kolenbrander. Een kolenbrander is speciaal gemaakt voor het snel en gemakkelijk verwarmen van de kooltjes. 

 

Bestel jouw waterpijpaccessoires makkelijk online

Een kolentang

Met een kolentang kun je de kooltjes omdraaien en op de waterpijp leggen. Om je waterpijp goed te laten werken, moeten de kooltjes goed heet gemaakt worden. Waterpijp kooltjes kun je dan ook niet aanraken met je handen. Om de kooltjes te verplaatsen, is een kolentang dus van groot belang. 

Een tabakskop

Het kan zomaar gebeuren dat je tabakskop valt en in 1000 stukjes breekt. Het is daarom goed om te weten dat je tabakskoppen ook los kunt kopen. Om op zoek te gaan naar een passende tabakskop moet je de diameter van de schacht waar hij op komt te staan opmeten. Deze maat kun je dan vergelijken met de maten van onze tabakskoppen in onze webshop. 

Waterpijpkooltjes

Wij hebben in ons assortiment een brede keuze aan waterpijp kolen. Dus of je nu een al wat meer ervaren roker bent of dat je zoekt naar kooltjes voor je eerste waterpijp ervaring. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze voor elke gelegenheid. Welke waterpijp kolen je ook kiest, bij Hookah Supply ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. 

Onze webshop

Alles wat je nodig hebt voor een optimale waterpijpervaring kun je vinden in onze webshop. In onze webshop hebben wij daarnaast ook waterpijpen van verschillende merken. Bekijk onze webshop en geniet van jouw waterpijpervaring!