Waterpijp kopen, Waterpijp tips

Zo lang mogelijk waterpijp roken, hoe doe je dat?

zo lang mogelijk waterpijp roken

Wellicht heb je jouw eerste shisha ervaring wel in een lounge opgedaan. Dat geldt namelijk voor de meeste mensen. Het is zit meestal zo: mensen doen hun eerste waterpijpervaring op in een shishalounge en schaffen daarna zelf een waterpijp aan. Wanneer je thuis aan de slag gaat met je nieuwe waterpijp kom je er achter dat je je niet evenveel smaak en rook krijgt als bij de lounge. Gelukkig is het goed klaarmaken van een waterpijp niet ingewikkeld en zul je met onze tips maximaal genieten van je shisha. Lees verder voor onze tips over hoe je zo lang mogelijk waterpijp kunt roken! 

Kies de juiste tabakskop

Wij hebben in onze webshop en showroom een ruim assortiment tabakskoppen. Qua uiterlijk zien ze er allemaal vergelijkbaar uit, maar qua werking zitten er wel degelijk verschillen in. Wanneer je voor een langere rooksessie wilt gaan, dan raden wij de Phunnel Bowl tabakskoppen aan. 

De tabakskop vullen

Niet alleen heeft de keuze van de tabakskop invloed op de rooksessie, ook de manier waarop je de tabakskop vult is van grote invloed. Het is namelijk belangrijk dat de tabakskop goed gevuld is en voldoende luchtstroom is. Wanneer je de tabak te erg aandrukt, is er minder ruimte voor een goede luchtstroom en ontstaat er dus ook minder rook. Bovendien zorgt het er ook voor dat alleen de bovenste laag verhit kan worden en de onderste laag ongebruikt blijft. Super zonde! 

Het belang van heat management

Wat voor kooltjes je ook gebruikt, je wilt dat je kooltjes altijd gloeiend heet zijn tijdens het waterpijp roken. Dit is belangrijk tot dat ze grijs zijn geworden van het as. Hoe langer de kolen gloeiend heet zijn, hoe langer je kunt roken. Tijdens het roken is heat management heel erg belangrijk om te zorgen dat je kolen zo lang mogelijk heet blijven. Bij Hookah Supply vind je alles voor uitstekend heat management

Welke waterpijp past bij jou?

Wij hebben in onze webshop een ruim assortiment aan waterpijpen en waterpijpaccessoires van diverse merken in diverse prijscategorieën. Wil je je graag laten adviseren? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn telefonisch en via Whatsapp te bereiken op 085 876 93 30. Stuur je liever een mailtje? Dan kun je ons een mailtje sturen op info@hookahsupply.nl.  Wij adviseren je graag!